Vacatures bij Escaperoom Barneveld

Voor onze succesvolle en superleuke drie escape rooms voor kinderen in Barneveld zoeken wij nieuwe medewerkers die:

  • vlot en sociaal zijn en het leuk vinden om met kinderen te werken;
  • liefst minimaal 20 jaar en maximaal 65 jaar oud zijn;
  • beschikbaar zijn op vooral de woensdagmiddag, vrijdagen en zaterdagen;
  • circa 6 tot 12 uur per week kunnen werken;
  • woonachtig zijn in Barneveld.
Vacatures bij Escaperoom Barneveld

Wij bieden een leuke afwisselende flexibele baan in een dynamische, creatieve en uitdagende omgeving met prima verdiensten. Je werkt zelfstandig maar ook weer in een team.

Als medewerker van Escape room Barneveld begeleidt je groepen kinderen en gezinnen door de escape room. Het gaat om een part time baan op oproepbasis dus niet om een full time baan of een tijdelijke vakantiebaan.

Je kunt je eigen werktijd indelen dus ideaal voor bijvoorbeeld herintreders of studenten. Ook Zzp’ers die het leuk vinden om dit erbij te doen worden uitgenodigd te reageren.

Wij bezorgen ieder jaar duizenden kinderen een heel tof kinderfeestje! Ook gezinnen, scholen, verenigingen of Bso’s hebben bij ons een leuk groepsuitje.

Vacatures bij Escaperoom Barneveld

Wil je meer weten klik dan op het informatie document. Als je na het lezen van deze informatie bij ons wilt komen werken dan maken we eerst graag een afspraak voor een gesprek. Het beste wellicht in combinatie met een escape room groep volgen zodat je een escape room kunt meemaken.

Vind jij dit leuk? Of ken je iemand? Stuur een e-mail naar Harm Jan Wieringa via info@escaperoombarneveld.nl of bel 06-53540544.