Vacatures en stageplekken

Groepsbegeleiders

Voor onze succesvolle en superleuke drie escape rooms voor kinderen in Barneveld zoeken wij nieuwe medewerkers die:

  • vlot en sociaal zijn en het leuk vinden om met kinderen te werken;
  • liefst minimaal 16 jaar oud zijn;
  • beschikbaar zijn op vooral de woensdagmiddag, vrijdagen en zaterdagen;
  • circa 6 tot 12 uur per week kunnen werken;
  • woonachtig zijn in Barneveld.
Vacatures bij Escaperoom Barneveld

Wij bieden een leuke afwisselende flexibele baan in een dynamische, creatieve en uitdagende omgeving met prima verdiensten. Je werkt zelfstandig maar ook weer in een team.

Als medewerker van Escape room Barneveld begeleidt je groepen kinderen en gezinnen door de escape room. Het gaat om een part time baan op oproepbasis dus niet om een full time baan of een tijdelijke vakantiebaan.

Je kunt je eigen werktijd indelen dus ideaal voor bijvoorbeeld herintreders of studenten. Ook Zzp’ers die het leuk vinden om dit erbij te doen worden uitgenodigd te reageren.

Wij bezorgen ieder jaar duizenden kinderen een heel tof kinderfeestje! Ook gezinnen, scholen, verenigingen of Bso’s hebben bij ons een leuk groepsuitje.

Vacatures bij Escaperoom Barneveld

Wil je meer weten klik dan op het informatie document. Als je na het lezen van deze informatie bij ons wilt komen werken dan maken we eerst graag een afspraak voor een gesprek. Het beste wellicht in combinatie met een escape room groep volgen zodat je een escape room kunt meemaken.

Vind jij dit leuk? Of ken je iemand? Stuur een e-mail naar Harm Jan Wieringa via info@escaperoombarneveld.nl of bel 06-53540544.

Stageplaatsen

Ben jij een enthousiaste student leisure die houdt van mensen en evenementen? Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame plek om meer ervaring op te doen? Wil je deel uitmaken van een team dat gasten graag een plezierige tijd bezorgt? Dan is een stage bij Escaperoom Barneveld de perfecte keuze voor jou!

Wat kan je verwachten?

Een Unieke Leerervaring: Bij Escaperoom Barneveld krijg je de kans om deel uit te maken van een spannende en groeiende sector in de vrijetijdsbesteding. Hier leer je de ins en outs van het werken in een uitdagende en meeslepende escape rooms.

Creativiteit en Teamwork: Je zult deel uitmaken van een team van enthousiaste groepsbegeleiders die klaar staan om hun kennis en vaardigheden met jou te delen. Samenwerken en creativiteit zijn de kern van ons werk, en je zult veel ruimte krijgen om je eigen ideeën te ontwikkelen en te implementeren.

Gastvrijheid en Klanttevredenheid: In onze branche draait alles om het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten. Je zult betrokken zijn bij de interactie met klanten, hun behoeften begrijpen en bijdragen aan het creëren van de ultieme escape room-ervaring.

Persoonlijke Groei: Onze stages helpen je je persoonlijke groei te ondersteunen. Je zult leren omgaan met uitdagingen, stress en deadlines, wat je zal helpen om in je carrière succesvol te zijn.

Een Leuke Werkomgeving: Escaperoom Barneveld is een geweldige plek om te werken en stage te lopen. Plezier, avontuur en innovatie zijn onze kernwaarden, en je zult deel uitmaken van een dynamische en inspirerende omgeving.

En als het van beide kanten bevalt dan kan je bij ons komen werken in een vaste baan of bijbaan als je bijvoorbeeld verder wilt studeren. Medio 2024 gaan we uitbreiden op een nieuwe locatie met veel meer recreatie activiteiten dus dan hebben wij meer enthousiaste leisure medewerkers nodig.

Neem per email contact op of bel 06-53540544 en start je spannende en leerzame stage bij Escaperoom Barneveld.