Prijsoverzicht Escaperoom Barneveld

We werken met een minimum bedrag van € 125,– incl. btw tot en met 6 personen per groep. Kom je met minder personen dan 6 personen dan is dat natuurlijk geen probleem maar je betaalt altijd wel het minimum bedrag van € 125,– incl. btw.

Wij hanteren verder een standaard tarief van € 15,50 per persoon vanaf 7 personen per escape room van maandag t/m zaterdag. Elke persoon, kind of volwassene, betaalt als hij/zij deelneemt aan de escape room.

Prijzen zijn inclusief 9% btw en exclusief 2,5 % servicekosten over het boekingsbedrag. In de prijs is begrepen ranja en zakje chips voor de kinderen en thee, koffie of warme chocolademelk voor de volwassenen.

Ons reserveringssysteem sluit één dag van tevoren. Als je op het laatste moment wilt reserveren, vragen we je om dit via WhatsApp naar 06-53540544 of per email te doen.

Scholen en Bso’s kunnen een speciale groepskorting krijgen indien ze hun uitje boeken op maandag, dinsdag of donderdag bij een minimum groepsgrootte van 8 kinderen. Prijs op aanvraag. Bel met 06-53540544 of email naar info@escaperoombarneveld.nl.

Prijsoverzicht eten & drinken

Patat, snacks, frisdranken, taarten of ijs kan je tegen meerprijs tijdens het boeken in de webshop bijbestellen. Klik hier voor meer informatie. Je kunt patat en snacks minimaal 1 dag van tevoren bestellen. Het zelf meebrengen van eten en drinken is bij ons niet toegestaan.

  • Portie patat met saus € 3,25
  • Snack (kroket, frikandel of kipcorn) € 2,75
  • Blikje frisdrank (diverse smaken) € 2,50
  • IJsjes (diverse smaken) € 2,25
Prijsoverzicht Escaperoom Barneveld

Je kunt bij ons ook een feestelijke slagroomtaart 8-10 personen voor € 21,50 bestellen. Bestel uiterlijk 4 dagen van tevoren een taart. Eenmaal besteld kan de taart niet meer geannuleerd worden.

Boek jouw superleuke kinderfeestje hier: