Over ons

Escaperoom Barneveld voor kinderen in Gelderland

Escaperoom Barneveld voor kinderen is een initiatief van Atelier Hupsakee te Barneveld, centraal gelegen in de provincie Gelderland. Op deze site kan je jouw kinderfeestje, school- of BSO uitstapjes of gezinsuitje boeken. Met onze escape rooms richten wij ons met name op kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

In 2017 zijn wij gestart met een escape room. Al gauw bleek dat de escape room populair was. Daarom zijn wij in 2018 op een andere locatie gaan uitbreiden met liefst 3 verschillende escape rooms voor kinderen.

Vanaf augustus 2018 zijn alle drie de escape room thema’s te boeken vanaf onze locatie Anthonie Fokkerstraat 29B, 3772 MP Barneveld. Gelijk met het nieuwe pand en de inrichting van de 3 escape rooms zijn wij deze website gestart. Op deze website kan je direct online boeken en gelijk ook eventuele snacks en frisdrank bijboeken.

Op deze manier maken wij je het gemakkelijk en ontzorgen wij jouw kinderfeestje en/of gezin- of school uitje! Inmiddels verzorgen wij met ons team van enthousiaste begeleiders honderden kinderfeestjes en gezinsuitjes per jaar!

Escaperoom Barneveld voor kinderen

Creatieve workshops bij Atelier Hupsakee

Al tientallen jaren vervullen wij met ons Atelier Hupsakee een regio functie voor creatieve workshops en cursussen voor volwassenen en kinderfeestjes. Uit een wijde regio rond Barneveld komen mensen uit heel Gelderland naar onze locaties om een cursus te doen, workshops te volgen of een leuk kinderfeestje te organiseren.

Oprichtster Helene Wieringa-Pruijssen is kunstenares en creatief ondernemer. Op de locatie Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld geeft zij diverse creatieve workshops en kinderfeestjes. Kijk voor meer informatie op www.atelierhupsakee.nl of www.detekenschool.nl

Escaperoom Barneveld voor kinderen