Reserveringspagina

Leuk dat je bij ons een escape room gaat boeken! Je reservering is succesvol als je alle velden hebt ingevuld en hebt afgerekend. Je ontvangt een bevestiging per email. Kijk ook even in je spambox als je de bevestiging niet hebt ontvangen.

Je kunt vanaf een dag van tevoren online reserveren. Wil je nog op dezelfde dag een escape room boeken dan kan je contact opnemen met Harm Jan via 06-53540544 of info@escaperoombarneveld.nl of er nog plek is.

Boek hieronder jouw superleuke kinderfeestje, gezinsuitje of BSO uitstapje:

Uitleg reservering

Een escape room duurt ongeveer 1 uur, maar je boekt per anderhalf uur. Dit is inclusief een korte uitleg vooraf en gezellig napraten achteraf met limonade en zakje chips. Wij verzoeken je om niet meer dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Kies hieronder een van de thema’s door op de blauwe knop ‘Reserveren’ te klikken. Kies vervolgens de gewenste datum, het tijdstip, het aantal spelers door op de “+” te drukken en dan op “Boek Nu!” te drukken. In het volgende veld kan je eventueel nog extra eten en drinken voor na afloop van de escape room bijbestellen.

Druk op “Ga Verder”. Vul je gegevens in, graag in het opmerkingenveld de naam van de jarige en leeftijd invullen als het om een kinderfeestje gaat. Druk weer op “Ga Verder, vink “ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” aan en reken veilig online af en alvast veel plezier met jouw boeking!

Wil je een virtual reality kinderfeestje boeken ga dan naar de virtual reality pagina.