Reserveringspagina

Leuk dat je bij ons een escape room wilt boeken! Je reservering is succesvol als je alle velden hebt ingevuld en hebt afgerekend.

Boek hieronder jouw superleuke kinderfeestje, gezinsuitje of BSO uitstapje:

Uitleg reservering

Kies een van de thema’s door op de blauwe knop ‘Reserveren’ te klikken. Kies vervolgens de gewenste datum, het tijdstip, het aantal spelers door op de “+” te drukken en dan op “Boek Nu!” te klikken. In het volgende veld kan je eventueel nog extra eten en drinken voor na afloop van de escape room bijbestellen.

Klik op “Ga verder”. Vul hier je persoonsgegevens in. Graag in het opmerkingenveld de naam van de jarige en leeftijd invullen als het om een kinderfeestje gaat. Klik weer op “Ga Verder”, vink vervolgens “ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” aan en reken daarna veilig online af en alvast veel plezier met jouw boeking!

Een escape room duurt ongeveer 1 uur, maar je boekt per anderhalf uur. Dit is inclusief een korte uitleg vooraf en gezellig napraten achteraf met limonade en een zakje chips. Wij verzoeken je om niet meer dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn.

Je ontvangt een bevestiging per email. Kijk ook even in je spambox als je de bevestiging niet hebt ontvangen.

Je kunt vanaf een dag van tevoren online reserveren. Wil je nog op dezelfde dag een escape room boeken dan kan je contact opnemen met Harm Jan via 06-53540544 of info@escaperoombarneveld.nl of er nog plek is die dag.

Wil je een virtual reality kinderfeestje boeken ga dan naar de virtual reality pagina.