Escape rooms voor kinderen

We hebben drie supergave escape rooms voor kinderen gemaakt die erg leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen tot en met 12 kinderen.

Tijdens het feestje werken de kinderen samen en moeten hun creativiteit en nadenkvermogen gebruiken om uit onze uitdagende kamers te ontsnappen. Hierdoor zullen zij zich onderdeel voelen van een echt avontuur en zich onvergetelijk vermaken. Een kinderfeestje waar ze nog lang over zullen vertellen!

Escape rooms voor kinderen

Onze escape rooms zijn ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, vereniging-, of BSO reisjes. Wij geven je hier graag een beknopte indruk van onze superleuke escape rooms voor kinderen:

Paniek op Perron 3

Ons oudste thema waar we mee begonnen zijn maar beslist een heel leuk trein thema die zowel jongens als meisjes zal aanspreken!

De grootste van de drie met verschillende kamers, ehh coupés….Met verrassende games en puzzels geheel in het thema “trein”. Bekijk hier, hier en hier onze trailers.

Moeilijkheidsgraad escape room

Het mysterie van Jan van Schaffelaar

Een erg leuk thema voor wie van ’tijdreizen’ houdt en een beetje van de spannende Barneveldse geschiedenis…Maar vooral leuk omdat het gaat over dappere ridders en stoere prinsessen die allemaal bijzondere opdrachten en games moeten oplossen en met een verrassend slot…En verder verklappen we het natuurlijk niet;-)

Deze escape room is leuk vanaf al een leeftijd van 8 jaar. Hier bekijk je het filmpje.

Moeilijkheidsgraad escape room

Super Speurders vs de Zwarte Hand

Een heerlijk spannende FBI thema waar we echte speurders voor nodig hebben om de leider van de bende van de Zwarte Hand te ontmaskeren. Maar als je van een stukje bootcamp houdt dan kan je je in deze escape room ook lekker uitleven! Bekijk hier en hier de trailer!

Moeilijkheidsgraad escape room

Reacties van deelnemers

“Ons kind vond de escape room erg leuk om te doen, ze sprak er dagen later nog over en wil de volgende keer terugkomen!” – Mevr. J.  van Asselt

“Wij hebben het Mysterie van Jan van Schaffelaar gedaan. Super leuk voor jong en oud. Alles is netjes verzorgd en we kregen een warm welkom. Bedankt voor de leuke dag.” – Sabrina

“De kinderen 10 – 11 jaar, hadden nog nooit een escape room gedaan. Van te voren vonden sommige kinderen het spannend en een paar kinderen leek het saai. Na afloop raakte ze er niet over uitgepraat. Ze hebben het echt leuk gehad. Zoals op de site staat, niet eng, maar wel spannend. Een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!” – Jessica

Escape rooms voor kinderen

“We had a fantastic time on a family day out to celebrate our daughter’s birthday and managed to complete the train related puzzle. We found the clues very well pitched so we were all able to take part at our own level. The activities themselves were really fun and challenging and we had lots of fun trying to finish the challenge in under one hour. Would highly recommend and we will be back for sure!”

“Zeer prettige ervaring, leuke puzzels en vriendelijke begeleider, die leuk met de jongens omging. Top!”

Kortom, een belevenis voor je kind en zijn/haar vriend(inn)en die ze nog lang zullen herinneren! Boek jouw superleuke kinderfeestje met onderstaande knop:

Escape rooms voor kinderen

Onze andere kinderfeestjes

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Je vindt hier meer informatie over onze Virtual reality kinderfeestjes.

Als je na het spelen van onze escape rooms of Virtual reality iets anders wilt dan hebben wij nog keuze uit diverse toffe kinderfeestjes op onze andere locatie in Barneveld onder de naam Atelier Hupsakee:

En nog veel meer! Bekijk een filmpje en ga naar de website van Atelier Hupsakee!

Reviews van deelnemers

“Het was ontzettend leuk in elkaar gezet en de spelbegeleidster heeft de jongste leuk op weg geholpen zodat zij ook goed mee kon doen en ook gerustgesteld. Zeker een aanrader en voor ons reden om nog een keer terug te komen!”

“De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden, ze waren zeer enthousiast. ” – Herma

“We werden erg leuk ontvangen! De kinderen die het wat spannend vonden werden goed gerustgesteld. Daarna zijn ze een uur lang druk in de weer geweest. 8 zeer enthousiaste en tevreden meiden kwamen naar buiten! Een aanrader!”

“Vriendelijk en heel behulpzaam. Goed uitgedachte escape room met verschillende soorten opdrachten. Alle kinderen hadden iets te doen.”