Escape rooms voor kinderen

We hebben drie fantastische en meeslepende escape rooms speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar. Deze unieke ervaring is perfect voor groepen van maximaal 12 kinderen!

Tijdens het feestje worden de kinderen uitgedaagd om samen te werken en hun creativiteit en denkvermogen te gebruiken om te ontsnappen uit onze spannende kamers. Ze zullen zich echt deel voelen van een buitengewoon avontuur en een onvergetelijke tijd beleven. Dit wordt het kinderfeestje waar ze nog lang over zullen napraten!

Escape rooms voor kinderen

Ontdek onze superleuke escape rooms, zeer geschikt voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, verenigings- of BSO-reisjes! Laat ons je een voorproefje geven van onze buitengewoon spannende en te gekke escape rooms, speciaal ontworpen voor kinderen.

Paniek op Perron 3

Ontdek ons eerste escape room en opwindende thema: de onvergetelijke wereld van treinen! Dit thema is geschikt voor zowel jongens als meisjes en heeft een geweldige aantrekkingskracht op zowel kinderen als volwassenen.

Stap in deze spannende trein, met diverse kamers die je het gevoel geven in een echte trein te zijn. Bereid je voor op een meeslepend avontuur met spannende games en uitdagende puzzels, allemaal in het unieke treinthema. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk hier, hier en hier onze trailers en laat je verrassen!

Moeilijkheidsgraad escape room

Het mysterie van Jan van Schaffelaar

Ontdek een meeslepend thema voor de liefhebbers van tijdreizen en de intrigerende geschiedenis van Barneveld. Beleef een opwindend avontuur met moedige ridders en stoere prinsessen, waarbij ze stuk voor stuk uitdagende opdrachten en puzzels moeten oplossen om tot een verrassende ontknoping te komen. We houden het spannende slot uiteraard geheim – je zult versteld staan!


Deze unieke escape room is geschikt voor avonturiers vanaf 8 jaar en ouder. Hier bekijk je het leuke filmpje.

Moeilijkheidsgraad escape room

Super Speurders vs de Zwarte Hand

Duik in een opwindend FBI-thema en daag jezelf uit als een echte detective om de mysterieuze leider van de beruchte Zwarte Hand-bende te ontmaskeren. Maar opgepast, deze escape room biedt ook een heuse bootcamp-ervaring voor degenen die van een echte uitdaging houden! Bekijk hier en hier de spannende trailer!

Moeilijkheidsgraad escape room

Reacties van deelnemers

“Ons kind vond de escape room erg leuk om te doen, ze sprak er dagen later nog over en wil de volgende keer terugkomen!” – Mevr. J.  van Asselt

“Wij hebben het Mysterie van Jan van Schaffelaar gedaan. Super leuk voor jong en oud. Alles is netjes verzorgd en we kregen een warm welkom. Bedankt voor de leuke dag.” – Sabrina

“De kinderen 10 – 11 jaar, hadden nog nooit een escape room gedaan. Van te voren vonden sommige kinderen het spannend en een paar kinderen leek het saai. Na afloop raakte ze er niet over uitgepraat. Ze hebben het echt leuk gehad. Zoals op de site staat, niet eng, maar wel spannend. Een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!” – Jessica

Escape rooms voor kinderen

“We had a fantastic time on a family day out to celebrate our daughter’s birthday and managed to complete the train related puzzle. We found the clues very well pitched so we were all able to take part at our own level. The activities themselves were really fun and challenging and we had lots of fun trying to finish the challenge in under one hour. Would highly recommend and we will be back for sure!”

“Zeer prettige ervaring, leuke puzzels en vriendelijke begeleider, die leuk met de jongens omging. Top!”

Kortom, een belevenis voor je kind en zijn/haar vriend(inn)en die ze nog lang zullen herinneren! Boek jouw superleuke kinderfeestje met onderstaande knop:

Escape rooms voor kinderen

Onze andere kinderfeestjes

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Je vindt hier meer informatie over onze Virtual reality kinderfeestjes.

Als je na het spelen van onze escape rooms of Virtual reality iets anders wilt dan hebben wij nog keuze uit diverse toffe kinderfeestjes op onze andere locatie in Barneveld onder de naam Atelier Hupsakee:

En nog veel meer! Bekijk een filmpje en ga naar de website van Atelier Hupsakee!

Reviews van deelnemers

“Het was ontzettend leuk in elkaar gezet en de spelbegeleidster heeft de jongste leuk op weg geholpen zodat zij ook goed mee kon doen en ook gerustgesteld. Zeker een aanrader en voor ons reden om nog een keer terug te komen!”

“De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden, ze waren zeer enthousiast. ” – Herma

“We werden erg leuk ontvangen! De kinderen die het wat spannend vonden werden goed gerustgesteld. Daarna zijn ze een uur lang druk in de weer geweest. 8 zeer enthousiaste en tevreden meiden kwamen naar buiten! Een aanrader!”

“Vriendelijk en heel behulpzaam. Goed uitgedachte escape room met verschillende soorten opdrachten. Alle kinderen hadden iets te doen.”