Uw reservering is geplaatst!

Bedankt voor het plaatsen van je bestelling. Per e-mail ontvang je de bevestiging met gegevens over jouw boeking en betaling. Deze dient tevens als bevestiging van je boeking. Controleer je nog even of thema, datum, tijdstip en bedrag kloppen?

Heb je de email niet ontvangen? Kijk dan ook even in je spambox. Vooral bij Gmail en Hotmail e-mail accounts wil de bevestigingsmail nog wel eens in de spambox terechtkomen.

Wist je dat je bij ons ook kunt eten en drinken na de escape room? Voor meer informatie klik hier. Heb je nog geen patat, taart of drinken bijbesteld maar wil je dat toch graag doen? Email ons dan even hierover met het gewenste eten en drinken en het aantal dan passen wij de reservering aan.

Graag op de aanvangstijd aanwezig zijn op het adres Anthonie Fokkerstraat 29 B te Barneveld zodat wij meteen kunnen beginnen. Eerder aankomen is niet nodig. Indien je bijvoorbeeld door file te laat dreigt te komen dit graag even telefonisch of via Whatsapp/SMS (06-53540544) melden.

Je kunt met de kinderen even wachten aan de tafel in de ontvangstruimte totdat de begeleider naar je toekomt. Eventueel bijbesteld eten & drinken en/of cadeautjes uitpakken wordt na de escape room gedaan om de planning niet in de war te brengen.

Heb je nog vragen stel ze gerust via info@escaperoombarneveld.nl of kijk bij de Veelgestelde vragen pagina. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Team Escaperoom Barneveld